Magic News

David şi Victoria Beckham au sărbătorit 20 de ani de căsătorie

David si Victoria Beckham, unul dintre cele mai mediatizate cupluri, au sărbătorit recent 20 de ani de când s-au căsătorit.

Cei doi au spus “Da” în 1999, ceremonia având loc la Luttrellstown Castle, în Irlanda.

De-a lungul anilor, cuplul a devenit tot mai puternic şi mai bogat, iar astăzi Victoria şi Beckham sunt extrem de mândri de familia lor şi de cei 4 copii, 3 băieţi şi o fetiţă.

Pentru a marca această zi atât de specială, cei doi soţi s-au întrecut în mesaje de felicitare, iar copiii şi-au exprimat, la rândul lor, dragostea pentru cei doi părinţi.

„Astăzi se împlinesc 20 de ani. Te iubesc atât de mult @davidbeckham.” a fost mesajul Victoriei.

David a postat mai multe fotgrafii, însoţite de următoarele cuvinte: „WOW 20 de ani , uite ce am creat împreună ♥️ Te iubesc atât de mult ♥️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven ♥️”

Brooklyn, cel mai mare dintre copii, a postat o fotografie cu părinții: „Aniversare fericită mama și tata, vă iubesc atât de mult. Să aveți o zi incredibilă.” 

„Aniversare fericită celor mai buni părinți. Vă iubesc foarte mult.”le-a transmis si Romeo.

Cruz a profitat şi el de acest moment şi le-a declarat toata dragostea lui „celor mai incredibili părinți, însemnați totul pentru mine. Vă iubesc foarte mult, nici nu aveți idee. Vă mulțumesc pentru toate momentele incredibile pe care le-am avut.”

Iar Harper, mezina familiei, probabil că i-a copleşit cu îmbrăţişări şi sărutări pe David si Victoria, care îşi vor aminti toată viaţa de această aniversare.