David şi Victoria Beckham au sărbătorit 20 de ani de căsătorie

David si Victoria Beckham, unul dintre cele mai mediatizate cupluri, au sărbătorit recent 20 de ani de când s-au căsătorit.

Cei doi au spus “Da” în 1999, ceremonia având loc la Luttrellstown Castle, în Irlanda.

De-a lungul anilor, cuplul a devenit tot mai puternic şi mai bogat, iar astăzi Victoria şi Beckham sunt extrem de mândri de familia lor şi de cei 4 copii, 3 băieţi şi o fetiţă.

Pentru a marca această zi atât de specială, cei doi soţi s-au întrecut în mesaje de felicitare, iar copiii şi-au exprimat, la rândul lor, dragostea pentru cei doi părinţi.

„Astăzi se împlinesc 20 de ani. Te iubesc atât de mult @davidbeckham.” a fost mesajul Victoriei.

David a postat mai multe fotgrafii, însoţite de următoarele cuvinte: „WOW 20 de ani , uite ce am creat împreună ♥️ Te iubesc atât de mult ♥️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven ♥️”

Brooklyn, cel mai mare dintre copii, a postat o fotografie cu părinții: „Aniversare fericită mama și tata, vă iubesc atât de mult. Să aveți o zi incredibilă.” 

„Aniversare fericită celor mai buni părinți. Vă iubesc foarte mult.”le-a transmis si Romeo.

Cruz a profitat şi el de acest moment şi le-a declarat toata dragostea lui „celor mai incredibili părinți, însemnați totul pentru mine. Vă iubesc foarte mult, nici nu aveți idee. Vă mulțumesc pentru toate momentele incredibile pe care le-am avut.”

Iar Harper, mezina familiei, probabil că i-a copleşit cu îmbrăţişări şi sărutări pe David si Victoria, care îşi vor aminti toată viaţa de această aniversare.