Magic News

Kylie Minogue, pe scena Festivalului Glastonbury la 14 ani după ce a fost diagnosticată cu cancer - VIDEO

Kylie Minogue a urcat anul acesta pe scena celebrului Festival Glastonbury unde ar fi trebuit să cânte şi în 2005. Din nefericire, atunci şi-a anulat prezenţa după ce a fost diagnosticată cu cancer de sân.

Cu lacrimi în ochi, artista australiană a amintit acest episod din viaţa ei şi a sublinat faptul că acum a reuşit să cânte în sfârşit la acest festival.

„În 2005, trebuia să fiu aici, pe scena asta, dar circumstanţele au făcut în aşa fel încât să nu ajung, dar am urmărit din Australia. Mi-aş fi dorit ca lucrurile să stea altfel, dar viaţa este ceea ce este, nu? Suntem împreună aici, acum...“

Ea i-a avut invitaţi pe Chris Martin şi pe Nick Cave, împreună cu care a cântat „Can't Get You Out of My Head“, respectiv „Where The Wild Roses Grow“.

Kylie Minogue şi-a amintit că în urmă cu 14 ani, Coldplay îi ţinea locul, iar Chris Martin cânta pe scena de la Glastonbury o piesă din repertoriul ei.

La ediţia de anul acesta, Kylie a cântat Spinning, Around Shocked, Better the Devil You Know şi a schimbat mai multe ţinute.