Magic News

Călătorie în timp sau cum a fost la diMANSIONS Hit Music Festival 2019

Cei care s-au îndrăgostit, s-au distrat și au dansat pe hit-urile anilor 80, 90 sau 2000, la diMANSIONS Hit Music Festival au avut oacaza să vadă artiști și să asculte melodii care i-au făcut să călătorească în timp.

Timp de 3 zile, la diMANSIONS, în Olteni, Covasna, au cântat artiști consacrați ai anilor ’80, ’90 și 2000, precum Dr. Alban, Lou Bega, The DIRE STRAITS Experience, Tania Evans sau Compact a căror muzică a însoțit și a marcat cele mai frumoase momente ale tinereții a milioane de români.

Hermes House Band și Lou Bega au cântat cele mai iubite și cunoscute piese ale anilor 80-90, iar energia a atins cote maxime în timpul acestui show.

În cea de-a doua zi de festival, dedicată muzicii anilor 90, au urcat pe scena Dr Alban, Inner Circle, Tania Evans, Bosquito, iar toată lumea a fredonat melodii celebre şi a derulat amintiri de pe casetele audio.

“It’s my life” al lui Dr Alban a fost hit-ul care s-a aflat pe buzele tuturor celor care nu au ratat recitalul celebrul medic stomatolog, care a cucerit lumea întreagă cu stilul său ”eurodance hip-hop reggae in a dancehall style”.

Ultima seară a festivalului a fost dedicată muzicii rock, iar Compact a oferit momentul cel mai emoţionant, solistul Leo Iorga, bolnav de cancer, revenind pentru scurt timp pe scenă.