Magic News

Cel mai emoţionant moment de la festivalul diMANSIONS: Leo Iorga, în cârje, pe scenă

Unul dintre momentele unice și cu o încărcătură emoțională puternică la festivalul diMANSIONS din Olteni, a fost oferit de Leo Iorga, legendarul solist al trupei Compact, care a revenit pentru scurt timp pe scenă alături de colegii săi din trupă, într-un spetacol care a emoționat publicul până la lacrimi.

Leo Iorga a urcat pe scenă în cârje la jumătatea spectacolului, ajutat și de colegii trupei Compact, într-o apariție neașteptată pentru public, oferind un concert care va face istorie pe scena rock-ului românesc.

Mesajul transmis fanilor de Leo Iorga

„Am făcut mult pe drum. Am venit de la Hamburg la București, de la București la dumneavoastră, pentru a fi alături de colegii mei, fiindcă nu am putut să stau departe, chiar dacă nu era programată treaba asta.”

În încheierea spectacolului oferit de artist, alături de membrii trupei Compact, el a transmis un mesaj de rămas bun publicului, cu mențiunea că va rămâne mereu alături de fani:

„Vă pup cu drag pe toți și să știți că voi fi mereu alături de voi!”, a adăugat Leo Iorga la finalul spectacolului printre mii de aplauze și cu lacrimi de emoție.

ASCULTĂ INTERPRETAREA EMOȚIONANTĂ A PIESEI „DUPĂ ANI ȘI ANI”, CU LEO IORGA ȘI TRUPA COMPACT, PE SCENA FESTIVALULUI DIMANSIONS:

 

Leo Iorga, în vârstă de 54 de ani, se luptă de aproape un deceniu cu cancerul, iar în urmă cu câteva luni se afla pentru tratament la o clinică din Germania. Încă nu a fost confirmat dacă solistul va mai concerta alături de trupă, din cauza stării de sănătate, însă temporar a fost înlocuit în trupa Compact B cu Codruţ Croitoru, un apropiat al găştii de rockeri, solist într-un alt proiect al lui Adrian Ordean, formaţia Schimbul 3.

 

VEZI continuarea articolului pe unsitedemuzica.ro