Robbie Williams cântă în această vară în România

Robbie Williams, unul dintre cele mai mari staruri pop din lume, vine în această vară la festivalul UNTOLD! Interpretul hiturilor „Feel” și „Angels” revine în țara noastră, la patru ani de la susținerea primului său concert în România, care a avut loc în 2015, în Piața Constituției din București.

Share

Robbie Williams a devenit cunoscut datorită trupei Take That, în care a activat din 1990 până în 1995, iar mai apoi prin cariera sa solo fulminantă. Cântărețul a vândut peste 55 de milioane de albume, iar “Live at Knebworth” (2003) a devenit cel mai titrat concert din istoria muzicală a Marii Britanii. Robbie Williams a reușit să intre în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar într-o zi a vândut mai mult de 1,6 milioane de bilete pentru turneul său mondial (“Close Encounters Tour”). Robbie Williams a fost desemnat cel mai mare / influent artist al anilor ’90, având la activ numeroase premii BRIT, ECHO, MTV și Grammy.

Cel mai recent album al lui Robbie Williams este „The Heavy Entertainment Show”, lansat în 2016. Materialul a cuprins piesele „Party Like A Russian” și „Love My Life”, care s-au bucurat de un imens succes în topurile britanice.

Robbie Williams va urca pe scena de la Untold, într-una dintre cele mai patru zile de festival, care va avea loc în perioada 1-4 august 2019. La ediţia de anul acesta îi vom mai asculta pe Steve Aoki, David Guetta, Martin Garrix, Tove Lo, Busta Rhymes și James Arthur!

Pentru 2019, organizatorii festivalului UNTOLD pregătesc ediția aniversară de cinci ani, care va depăși toate experiențele trăite de fanii evenimentului în primele patru ediții. Devenit un fenomen internațional și unul dintre evenimentele muzicale ale anului de la care nu trebuie să lipsești, UNTOLD aduce în acest an, pe cele 9 scene amplasate în perimetrul festivalului, peste 200 de artiști internaționali.

Share