Magic News

Trupa Spice Girls a plecat în turneu, însă fanii sunt furioşi

La 23 de ani distanţă de la lansarea hit-ului “Wanabee”, trupa Spice Girls s-a întors pe scenă pentru o serie de concerte.

Mel B, Mel C, Emma Bunton şi Geri Horner au plecat în turneu fără Victoria Beckham, care îşi susţine fostele colege pe reţelele de socializare.

Din păcate, fanii care au aşteptat cu nerăbdare să le vadă din nou în concerte sunt din ce în ce mai dezamăgiţi şi încep să ceară înapoi banii pe bilete.

Primul spectacol al trupei a avut loc la Dublin, după o pauză de şapte ani, însă publicul a reproşat probleme de sunet, mulţi dintre spectatori părăsind stadionul înainte de terminarea concertului. Din păcate, nu a fost o întâmplare, iar al doilea concert, cel de la Cardiff a întâmpinat aceleaşi probleme tehnice. Nemulţumiţi, fanii au început să ceară înapoi banii pe bilete, după ce aceştia au plătit aproximativ 150 de euro pe un bilet.

Trupa Spice Girls ar trebui să susţină 13 concerte, turneul începând la Dublin, în Irlanda, fără Victoria Beckham, care le-a urat succes colegelor sale.