Magic News

Britney Spears ar putea să nu mai urce pe scenă niciodată

Cariera lui Britney Spears este în pericol, managerul ei fiind cel care a declarat că artista ar putea să nu mai urce pe scenă niciodată.

Larry Rudolph, managerul artistei în vârstă de 37 de ani, a declarat pentru site-ul TMZ: „Ca persoană care are grijă de cariera ei - bazat pe informaţiile pe care eu şi ceilalţi care au lucrat cu ea le au - îmi este clar că nu ar trebui să reia rezidenţa din Las Vegas, nu în viitorul apropiat şi poate niciodată.”

Acesta i-a fost manager încă de la primul ei album, “Baby… One More Time”, lansat în 1999. „O privesc ca pe fiica mea. Îmi doresc ca ea să găsească un loc liniştit şi fericit, orice ar însemna asta pentru ea. Nu mai este vorba despre o carieră, este vorba despre viaţă”.

Managerul rămâne prudent atunci când vine vorba de viitorul lui Britney Spears: “Nu vreau să lucreze atât timp cât nu este pregătită fizic şi mental. Dacă acel moment nu va sosi niciodată, atunci asta e.”

Noua criză a lui Britney Spears a început în ianuarie 2019 când tatăl ei s-a îmbolnăvit, iar artista a fost extrem de afectată de acest lucru şi de posibilitatea de a-l pierde într-o zi. În luna aprilie, Britney ajungea într-o clinică de psihiatrie, fiind diagnosticată cu “suferinţă emoţională”. Îngrijoraţi că nu mai ştiua nimic de ea, fanii săi au declanşat mişcarea #FreeBritney.

Britney s-a aliat acum cu mama ei, Lynne, şi încearcă să scape de tutela tatălui ei, acuzându-l pe James Spears că a internat-o împotriva voinţei ei şi a obligat-o să ia medicamente. Britney Spears se află sub tutela tatălui ei din 2008, atunci când a suferit o cădere nervoasă.