Lifestyle - Pentru mămici

Micutii zodiacului: Caracterul copilului tau in functie de zodie

Afla cum se comporta micutul tau in functie de zodia in care s-a nascut.

Copilul din zodia Balanta 

 

Este un copil tare prietenos si sociabil, jucaus, ii place sa se plimbe si sa se miste in libertate, dar cu toate acestea este cel mai cuminte copil al zodiacului. Oricat de mic ar fi, acest copil are nativ un anumit grad de libertate care il va urma in toate activitatile sale din toata viata. Da dovada uneori de multa maturitate, ceea ce va va surprinde nu de putine ori caci puteti avea senzatia ca vorbiti cu un adult. Este insa un copil pretentios in ceea ce priveste estetica: daca aveti gusturi diferite, e bine sa lasati de la voi si sa ii cumparati ceea ce ii place. Este foarte atent cum asorteaza hainele, ce pantofi incalta, daca se potrivesc cu gentuta sau cureaua sau ghiozdanelul, ce clame de par are etc. Uneori veti fi surprinsi ce observatii poate face in privinta esteticii. Aceasta predispozitie a sa spre frumos si spre imaginea de sine va poate da batai de cap daca nu ii ascultati dorintele. Va fi amuzant ca micutul zodiei Balanta se “indragosteste” inca de la gradinita, avand o viata cu nabadai si bine ar fi sa fiti apropiati de el, sa va poata considera confesorii sai. Va vorbi deschis despre sine si merita sa il inregistrati de mic cand spune tot felul de prostioare, sunt tipice si rare.

 

Copilul din Zodia Scorpion 

 

Copiii Scorpion sunt personalitati puternice inca de mici. Sunt independenti, autoritari si evident ca neascultatori, incapatanati, dar inteligenti. Ceea ce va va da batai de cap este ca acesti copii au o atractie spre periculos, neobisnuit, asadar nu de putine ori vi se va opri respiratia vazandu-l cocotat la inaltimi, jucandu-se cu focul sau cu cutitul, jucandu-se de-a “mama si de-a tata” si explorandu-si sexualitatea cu alti copii. Jocurile micutului acestei zodii ating extremele si adesea intrec limita suportabilitatii adultilor, spre exemplu puteti vedea cum se intreaba : sa vedem ce s-ar intampla cu catelusul daca ii tai coada, sau cu pisica daca o strang de gat – avand tendinta mereu de a incerca limitele in jocurile sale. Nu e indicat sa-i spuneti ca ceva nu are voie sa faca daca nu ii explicati cat se poate de clar ca acel pericol chiar este grav, caci fix acel lucru il va face. Atentie cu prizele, aparatele electrocasnice, pastilele care se aseamana cu bomboanele etc. Are un caracter puternic si nu trebuie sa va aratati slabi in fata lui, veti vedea ca isi poate impune vointa in fata voastra.

 

Copilul din Zodia Sagetator 

 

Micutul Sagetator este un copil curios, vesel, dornic de a cunoaste lumea si mediul in care traieste, ii place sa calatoreasca, este foarte sociabil si totodata sensibil. Isi proiecteaza viitorul inca de mic, viseaza la ce va face cand va fi mare, cum ar putea sa-si croiasca drumul in societate sau ce ar trebui sa invete ca sa ajunga la asteptarile dorite. Este un copil delicat si foarte receptiv la educatie, ii plac manierele si daca ii vorbiti despre acestea si rolul lor in societate veti constata surprinsi ca le respecta intocmai, ba este posibil sa va atraga si voua atentia cand gresiti. Este un copil care totusi face multe nabadanii pentru ca este foarte curios si chiar daca ii interziceti ceva nu se va putea abtine si va face pe ascuns. Este un copil energic si va recomandam sa il dati de mic la un sport, daca se poate unul care sa combine si manierele cu efortul fizic, asa cum este dansul, insa la fel de potrivit sunt si sporturile precum inotul, atletismul sau gimnastica ori baschet. Poate fi un copil dezordonat, insa daca intelege rostul pentru care ar trebui sa fie ordine la el in camera va face curat. Nu trebuie sa i se dea ordine sau sa i se vorbeasca dur, caci nu va asculta niciodata, fiind dornic de libertate inca de mic. Ii poti fi insa un prieten bun si atunci fii sigura ca va veti intelege de minune. Ii place sa invete, ba chiar uneori este foarte cufundat in cartile si munca sa.

 

Sursa: kidz.ro