Magic News

Cine este actriţa care va juca rolul Prinţesei Diana în serialul “The Crown”

Rolul Prinţesei Diana va fi jucat în cel de-al patrul sezon al serialului “The Crown” de actriţa Emma Corrin.

Tânăra actriţă se află în faţa celui mai important rol al cariei sale, ea jucând până acum în serialele “Misbehaviour” şi “Pennyworth”, difuzate în Marea Britanie.

Pentru moment se cunosc puţine lucruri despre Emma Corrin, însă ceea ce este cel mai important este faptul că tânăra actriţa este foarte talentată.

“Emma este un talent incredibil, care ne-a cucerit imediat ce s-a prezentat pentru rolul Dianei Spencer. Are nu doar inocenţa şi frumuseţea Dianei de când era tânără, ci şi complexitatea pentru a interpreta o femeie extraordinară, care a trecut de la o adolescentă anonimă la cea mai reprezentativă femeie a generaţiei sale”, a declarat Peter Morgan, scenaristul serialului.

Emma este extrem de încântată să joace rolul Prinţesei Diana şi să se alăture acestei echipe de actori incredibil de talentaţi. “Prinţesa Diana a fost un icon, iar influenţa sa asupra lumii a rămas una profundă şi care inspiră. Să o descoper prin intermediul scenariului lui Peter Morgan este o oportunitate excepţională.”

Emma va juca în sezonul al 4-lea al serialului, însă până atunci publicul va urmări sezonul 3, cu un nou cuplu de actori care apar în rolurile Reginei Elisabeta a II-a şi al Prinţului Philip. Dacă în primele două sezoane, rolurile celor doi au fost interpretate de Claire Foy şi Matt Smith, din sezonul al treilea vor juca Olivia Colman şi Tobias Menzes, iar distribuţia va fi completată de Helena Bonham Carter şi Ben Daniels, în rolurile Prinţesei Margaret şi al lui Antony Armstrong Jones.