Magic News

Celine Dion şi James Corden au refăcut celebra scenă din “Titanic”. Cât de amuzant a fost momentul!

James Corden a avut-o invitată pe Celine Dion în “Carpool Karaoke”, momentul său umoristic din “Late Late Show”, emisiune difuzată de CBS, cei doi filmând o scenă faimoasă din “Titanic”, film pe a cărui coloana sonoră artista cântă „My Heart Will Go On“.

Celebrităţile abia aşteaptă să participe la emisiunea lui Corden, iar acum a venit rândul lui Celine Dion.

James Corden a publicat o fotografie în care se află în maşină alături de Celine şi toată lumea a înţeles cine este invitata lui în “Carpool Karaoke”, secvenţă în Corden se plimbă în maşină cu o vedetă în timp ce aceasta cântă unele dintre cele mai cunoscute piese ale ei. James Corden le-a avut invitate până acum pe  Adele, Jennifer Lopez, Britney Spears sau Lady Gaga.

Pe reţelele de socializare au apărut imediat şi fotografii în care Celine şi James Corden refac celebra scenă din Titanic cu Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet, când cei doi se află pe prova vasului. Pentru a filma momentul, James Corden şi echipa de producţie s-au deplasat la Las Vegas, acolo unde Celine Dion susţine ultimele reprezentaţii.

“Titanic”, în regia lui Jmaes Cameron, a fost lansat în 1997 şi a primit 11 premii Oscar, inclusiv pentru Cel mai bun film şi Cel mai bun regizor.