Magic News

Fiica lui Michael Jackson ar fi încercat să se sinucidă. Motivul depresiei lui Paris

În acest weekend, Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a fost spitalizată de urgenţă, după ce ar fi încercat să se sinucidă, tăindu-şi venele.

Pe reţelele de socializare, Paris a negat însă că a vrut să-şi pună capat zilellor din cauza acuzaţiilor de pedofilie lansate la adresa tatălui său în această perioadă

În documentarul “Leaving Neverland”, doi bărbaţi susţin că ar fi fost agresaţi sexual de Megastar când erau copii, iar familia artistului, fanii şi posturile de radio au reacţionat imediat. În timp ce unii susţin că nu este nimic adevărat în această poveste, alţii încep să creadă că Michael Jackson nu a fost străin de aceste lucruri.

„Duce-ţi-vă dracu’, mincinoşilor“, a fost mesajul pe care Paris Jackson l-a transmis jurnaliştilor de la TMZ, prima publicaţie care a anunţat că fiica lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă.

Fiica în vârstă de 20 de ani a lui Michael Jackson a mai comentat: „Minciuni, minciuni şi tot mai multe minciuni“. La scurt timp după acest episod, ea fost surprinsă la un fast food împreună cu iubitul ei.

TMZ şi-a menţinut versiunea şi a revenit cu detalii, scriid că Paris a fost externată şi trimisă acasă, ea purtând în acel moment o geacă pe care scria “sunt bine”.

Apropiaţii fetei au declarat pentru revista People că Paris a avut un accident şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. “Se odihneşte acasă şi va fi bine”.