Magic News

Carrie Bradshaw, “vechea noastră prietenă”, s-a întors

Carrie Bradshaw, celebrul personaj interpretat de Sarah Jessica Parker în “Sex and the City”, a revenit în atenţia fanilor.

Sarah a îmbrăcat din nou una dintre ţinutele care au făcut-o celebră pe Carrie, fusta vaporoasă din tul, accesoriile preţioase, sandale cu toc semnate de Manolo Blahnik şi a pornit într-o plimbare pe străzile din New York.

Mesajul care însoţeşte clipul este învăluit în mister, iar fanii nu ştiu pentru moment adevăratul motiv pentru care Sarah o readuce în prim-plan pe Carrie:

„Vechea mea prietenă. Se întoarce pentru scurt timp cu un brand nemaipomenit și susținând o cauză la care ținem cu toții. Urmează detalii. X, SJ.”

Sarah Jessica Parker nu pare pregătită să renunţe la Carrie, ea dorindu-şi în continuare realizarea celui de-al 3-lea film “Sex and The City”. Kim Cattrall a refuzat însă să semneze un nou contract, iar proiectul părea definitiv abandonat. Noul clip i-a făcut însă pe fanii serialulului cult “Sex and The City să spere din nou că le vor putea pe cele patru newyorkeze, Carrie, Samantha, Charlotte şi Miranda, pe marile ecrane.

Vezi clipul AICI