Magic News

Barack Obama a debutat în Topul Billboard Hot R&B

Fostul preşedinte american Barack Obama a debutat în topul Billboard hot R&B pe locul 22 cu melodia “One Last Time (44 Remix), lansată de Lin-Manuel Miranda.

Piesa a avut 307.000 de accesări şi 9.000 de descărcări în săptămână încheiată pe 27 decembrie, potrivit Nielsen Music.

Creator al musicalului “Hamilton”, care a înregistrat un succes uriaş pe Broadway, Lin-Manuel Miranda a lansat acest cântec drept un remix gospel al unui cântec din show. Lansarea face parte din seria “Hamildrops”, al cărei scop este strângerea de fonduri pentru diverse cauze

Melodia este cântată de Christopher Jackson, care face parte din distribuţia musicalului, şi de muzicianul gospel BeBe Winans, în timp ce Obama apare cu discursul de adio rostit după cei 8 ani petrecuţi la Casa Albă.

Nu este petru prima data când Barack Obama intră într-un top Billboard.  El a mai fost prezent  cu „A Moment in History: The Inauguration of Barack Obama”, care s-a clasat pe locul al şaselea în topul TV DVD Sales, în martie 2009. De asemenea, cântecul „Pop Off”, de JX Cannon, în care a fost inclus, a ajuns pe locul al zecelea în clasamentul Billboard + Twitter Emerging Artists, în decembrie 2015.