Magic News

Spice Girls pleacă în turneu. Cum a reacţionat Victoria Beckham, marea absentă

Trupa Spice Girls a confirmat că va urca din nou pe scenă, însă marea revenire prevăzută pentru 2019 nu va fi în formula iniţială, Mel B, Melanie C, Geri Horner Emma Bunton şi Victoria Beckham.

După ce şi-a construi un adevarat imperiu în industria modei, Victoria nu mai este interesată de muzică, însă fosta Posh este alături de colegele sale şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

 „Să fiu în Spice Girls a fost o parte extrem de importantă a vieţii mele şi le transmit fetelor mele multă dragoste şi le doresc distracţie pe măsură pe parcursul turului. Ştiu că vor face un spectacol uimitor, iar fanii fantastici din trecut şi din prezent vor avea parte de momente minunate“, a spus Beckham într-o declaraţie.

Victoria va primi o parte însemnată din câştigurile obţinute din turnee sau albume, ea având cotă parte din profitul înregistrat de brand-ul Spice Girls.

Cele 4 artiste au pus la punct datele turneului, care se va derula între 1 şi 15 iunie 2019, primul concert urmând să se desfăşoare la Manchester.