Magic News

Mirela Oprişor la Magic FM – “L-am rugat pe Mimi Brănescu să îmi scrie şi mie o doctoriţă. A ieşit Aspirina”

Mirela Oprişor, interpreta Aspirinei din serialul “Las Fierbinţi”, a fost invitată astăzi la Magic FM.

Actriţă extrem de talentată, câştigătoare a Premiului Gopo, Mirela Oprişor se împarte între filmările pentru “Las Fierbini”, repetiţiile pentru piesele de teatru în care joacă şi spectacolele ţinute în diferite oraşe.

“Când am filmări mă trezesc la ora 5, toată ziua sunt la filmări, iar seara am spectacol. Anei (n.r. fetiţa ei şi a lui Mimi Brănescu) i-a fost cam greu.”

Mirela Oprişor a vorbit despre celebrul monolog al Aspirinei, care a devenit viral. “L-a scris Mimi Brănesc. Am încercat să îl fac cât de bine am putut. Eu nu sunt mulţumită. Putam să îl fac mai bine. Teatrul este altceva. Ai şansa să repari, pentru că ai mai multe seri.”

Mirela Oprişor a dezvăluit că Mimi Brănescu, scanaristul serialului “Las Fierbinti” şi şoţul ei este exigent. “Şi eu sunt exigentă. Ne certăm foarte rar”.

Actriţă de Gopo, pe Mirela Oprişor toată lumea o ştie drept Aspirina. “Serialul era fără mine. L-am rugat să îmi scrie şi mie o doctoriţă. A ieşit Aspirina. E o muncă de săptămâni. Nu e nimic improvizat. Se munceşte foarte mult.”

Mirela Oprişor a recunoscut că nu se uită la tv, iar când se difuzează “las Fierbinţi” este de obicei pe scenă, la teatru. “Mă uit la seriale pe Netflix. Multe. Toate. Sunt fan “Better Call Saul”.

 

Iată cum s-au cunoscut Mirela Oprişor şi Mimi Brănescu şi în ce piese de teatru poate fi văzută talentata actriţă!