Magic News

Ben Affleck, după cura de dezalcoolizare de 40 de zile – “Mă lupt pentru mine şi pentru familia mea”

După 40 de zile petrecute într-o clinică de dezalcoolizare din Malibu, actorul american Ben Affleck a revenit acasă şi a vorbit despre lupta împotriva dependenţei de alcool.

La sfârşitul lunii august, îngrijorată de starea în care acesta se afla, Jennifer Garner, fosta lui soţie şi mama celor 3 copii ai săi, l-a convins să încerce un nou tratament împotriva acestei dependenţe cu care actorul în vârstă de 47 de ani se luptă de ani de zile.

Într-un mesaj publicat acum pe Instagram, Ben Affleck a vorbit deschis despre această dependenţă, despre sprijinul primit şi despre cum îi poate ajuta pe alţii aflaţi într-o astfel de situaţie.

“Săptămâna aceasta am încheiat 40 de zile de internare la centrul pentru dependenţii de alcool şi am rămas sub tratament ambulatoriu”, a scris actorul.  

“Lupta împotriva oricărei dependenţe este pe tot parcursul vieţii şi dificilă. Nu poţi să nu urmezi tratamentul. Este un angajament continuu.”, a spus interpretul lui Batman.

Acesta a vorbit şi despre susţinerea de care a avut parte în toată aceasta perioadă: “Sprijinul pe care l-am primit din partea familiei, colegilor înseamnă pentru mine mai mult decât pot exprima. Mi-au oferit puterea şi sprijinul de a putea vorbi altora despre boala mea”. 

“Mă ajută să ştiu că să nu sunt singur. Dacă ai o problemă, să primeşti ajutor este un semn de curaj, nu de slăbiciune sau ratare... Sper ca la capătul drumului să pot fi un exemplu pentru alţii care se luptă cu dependenţa”.

Potrivit revistei People, Ben Affleck a avut parte de un program personalizat în clinica de dezalcoolizare care a răspuns nevoilor sale de plimbare, sport şi lectură. El putea ieşi ziua, însă noaptea trebuia să se întoarcă în centru. O terapie care poate a dat, în sfârşit, rezultate pentru Ben Affleck.