Magic News

Robbie Williams şi soţia lui sunt din nou părinţi - “Am păstrat un secret foarte special”

Robbie Williams şi Ayda Field au surprins pe toată lumea, anunţând că au devenit părinţii unei fetiţe, născută de o mamă surogat.

Ayda, membră a juriului X Factor alături de soţul ei, a publicat o fotografie alb-negru în care apare mâna micuţei nou-născute alături de cele ale părinţilor şi fraţilor săi. „Spionez cu ochişorul meu încă o mânuţă”, a scris aceasta.

“A fost o cale foarte lungă şi dificilă pentru a ajunge aici”, a dezvăluit Ayda despe fetiţa ei care a primit numele Colette (Coco) Josephine Williams.

Ea a continuat astfel mesajul: „Familia vine sub toate formele, iar această micuţă domnişoară, care este biologic a noastră, a fost purtată de o mamă surogat incredibilă, căreia îi vom fi etern recunoscători. Suntem din cale afară de încântaţi să o avem pe această fetiţă frumoasă în vieţile noastre şi ne simţim atât de binecuvântaţi că trăim într-o lume care face acest lucru posibil. Ca şi în cazul lui Teddy şi al lui Charlie, vă rugăm să respectaţi intimitatea lui Coco şi să ne permiteţi să ne dezvoltăm în noua noastră echipă de 5! #TeamWilliams”

Ayda Field şi Robbie Williams s-au căsătorit în 2010 şi aveau doi copii: Theodora Rose, născută pe 18 septembrie 2012, şi Charlton Valentine, născut pe 27 octombrie 2014.