Magic News

Burt Reynolds şi “marea iubire a vieţii lui”. Mesajul emoţionant al acesteia la moartea actorului

Într-o serie de interviuri recente, actorul Burt Reynolds, care a murit la vârsta de 82 de ani, dezvăluia numele femeii care a fost marea iubire a vieţii lui.

Este vorba despre actriţa Sally Field împreună cu care a jucat în celebrul film “Smokey şi banditul”.

“Mi-am dorit mult să joace în acest film şi mi-au spus: Şi le-am răspuns:

În 2015, într-un interviu pentru Vanity Fair, actorul declara: “Îmi lipseşte teribil. Este foarte greu pentru mine. Nu ştiu de ce am fost atât de stupid. Dar aşa sunt bărbaţii. Găsesc persoana ideală şi apoi fac tot tot posibilul să o dea în bară.”

În 2016, Burt Reynolds a revenit asupra subiectului: “Am făcut patru filme cu Sally şi am petrecut 5 ani cu ea. A fost dragostea vieţii mele, însă am dat-o în bară în privinţa relaţiei noastre. Acest sentiment de pierdere nu a dispărut niciodată.”

“Nu am ştiut despre asta”, a răspuns Sally Field într-un interviu pentru People. Nu am niciun răspuns. Şi orice răspuns aş avea îi aparţine.”

Acum, la moartea lui Burt, Sally a reacţionat, scriind unul dintre cele mai frumoase mesaje: “Există momente în viața voastră care nu se pot uita, nu se estompează niciodată", a spus Field. “Ele rămân în viață, chiar şi 40 de ani mai târziu. Amintirea anilor mei cu Burt nu s-a estompat niciodată în mintea mea. El va rămâne în amintirea şi în inima mea, atâta timp cât trăiesc. Rămas bun, Burt!”