Magic News

Rihanna, în fotografii rare de familie

Rihanna se află în aceste zile în Barbados, ţara sa natală, iar artista este extrem de fericită pentru că a revenit acasă, moment dezvăluit fanilor săi prin intermediul unor fotografii însoţite de mesajul “Home”.

Artista s-a întâlnit cu părinţii ei şi s-a fotografiat cu aceştia, după ani de zile în care a fost în conflict cu Ronald, tatăl ei.

Se pare că Rihanna a reuşit să îşi ierte tatăl alcoolic şi violent cu mama ei în trecut, lucru pe care şi l-a dorit foarte mult pentru a-l purta ierta într-un final şi pe Chris Brown, fostul ei iubit, care a agresat-o în 2009.

Rihanna a postat două fotografii, una cu părinţii, şi alta în care apare doar cu tatăl ei care o îmbrăţişează tandru.

Ronald Fenty a încercat de mai multe ori să scape de dependenţa de alcool, însă în 2014 avea să îşi puna fiica într-o situaţie ingrată. Invitat de aceasta la o gală caritabilă, Ronald a fost dat afară după ce s-a îmbătat.

Bărbatul şi-a cerut scuze ulterior declarând că este foarte trist pentru cele întâmplate şi că tot ce îşi doreşte este să îşi vadă fiica. Iată că dorinţa lui s-a împlinit, iar Rihanna pare să îl fi iertat, în sfârşit.