Magic News

Direcţia 5 a lansat varianta de studio a piesei “Marile iubiri”

Direcţia 5 a revenit cu versiunea de studio a melodiei “Marile iubiri”, care spune o poveste de dragoste trăită de unul dintre membrii trupei.

Piesa este compusă de Marian Ionescu şi Dinu Olăraşu, iar versurile sunt interpretate intr-o maniera originala de Cristi Enache, Toni Seicarescu si Alina Crisan, printesa Rock’n’Roll.

“Este povestea și descrierea unei relații de dragoste, asemenea cu multe altele, traită de unul dintre membrii grupului Direcția 5, povestită și apoi spusă în versuri de poetul Dinu Olărașu. Este un cantec căruia i-am făcut 11 versiuni, iar pentru noi aceasta e cea reușită. Ne bucurăm că putem împărtăși cu voi versurile și muzică acestui cântec și, în mod clar, orice muzică ați asculta, a noastră este diferită”, declară fondatorul trupei, Marian Ionescu.

In 2016, Directia 5 a lansat albumul “Love, Peace & Harmony”, odata cu sarbatorirea a 25 de ani de cariera. Alina si trupa au inceput colaborarea in 2015, cand au lansat numeroase piese impreuna. De atunci, Alina este o prezenta constanta la concertele si evenimentele la care participa trupa.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri si Carmin Ionescu, grupul Directia 5 s-a infiintat in 1991, la Bucuresti. In 1992, trupa lanseaza albumul „La vulturul de mare cu pestele in gheare”, apoi urmeaza o lunga istorie muzicala, ce face ca trupa Directia 5 sa fie recunoscuta si apreciata chiar si peste hotare. In cei 27 de ani de activitate, Directia 5 a lansat peste 30 de albume si zeci de piese si au colaborat cu nume de referinta din muzica romaneasca – Delia, Lidia Buble, Andreea Banica, Loredana Groza, Paula Seling si multi altii.