Magic News

Tratamentul care i-a schimbat viaţa lui Robbie Williams

Robbie Williams a suferit de depresie, lucru recunoscut de celebrul artist, iar acum, Ayda Field, soţia lui, a dezvăluit ce tratamet a urmat acesta.

Potrivit acesteia, Robbie Willliams a făcut injecţii cu testosteron după ce medicii au descoperit că are un nivel scăzut de hormoni masculini în organism.

Pe când avea 30 de ani, Robbie Williams avea un nivel de hormoni extrem de scăzut, echivalent cu al unui bărbat de 80 de ani.

Medicii i-au recomandat tratamentul cu testosteron, lucru care i-a schimbat artistului viaţa:

"După ce a început tratamentul cu testosteron, s-a simţit de parcă i s-a schimbat viaţa, putea face lucruri, era fericit, era motivat şi asta nu are legătură cu a avea muşchi imenşi".

Ayda a făcut aceste dezvăluiri în cadrul emisiunii  "Loose Women", ea mărturisind că a fost îngrijorată de felul în care Robbie va primi acest diagnostic, precum şi tratamentul.

Ayda Field, care are 2 copii cu Robbie Williams, s-a declarat extrem de mândră de soţul ei care este mereu deschis când vine vorba despre “luptele” lui, în condiţiile în care bărbaţii sunt crescuţi astfel încât să nu vorbească prea mult despre ei.

Foto: Gettyimages.com