Magic News

Primele imagini din “Emily in Paris”, sezonul 4

Netflix a dezvăluit primele imagini din cel de-al patrulea sezon "Emily in Paris" cu Lily Collins în rolul principal.

Deoarece Parisul s-a pregătit pentru Jocurile Olimpice care au loc în această vară, filmările au avut loc în noi destinaţii europene.

“Emily are un program încărcat de călătorii în sezonul 4 din Emily in Paris. De la Alpii francezi la piaţetele din Roma, telespectatorii vor experimenta prin intermediul ochilor lui Emily noi locuri uimitoare. Aşteptaţi-vă la noi personaje, mult mai multa dramă, romantism şi o noua limbă pe care să încercaţi să o stăpâniţi”, a declarat Tudum, Darren Star, creatorul seriei.

Sezonul 4 va fi divizat în două părţi a câte cinci episoade fiecare: partea I are premiera în 15 august, urmată de partea 2 în 12 septembrie.

În urma evenimentelor dramatice petrecute la nunta nereuşită a lui Camille şi Gabriel, Emily este indecisă: nutreşte sentimente puternice pentru doi bărbaţi, însă Gabriel aşteaptă un copil cu fosta sa iubită, iar cele mai mari temeri ale lui Alfie în privinţa ei şi a lui Gabriel s-au adeverit.

Fanii serialului vor descoperi o nouă Emily la nivelul vestimentaţiei: “Emily îşi intră cu adevărat în drepturi, se afirmă, devine mult mai puternică, cu un stil care reinterpretează codurile vestimentare ale modei pariziene. Iar motto-ul nostru a fost, evident, să ne distrăm şi să ne asumăm riscuri maxime”, spune designerul de costume Marylin Fitoussi.