Magic News

Lenny Kravitz cântă vara aceasta la Festivalul Untold

Lenny Kravitz va reveni în România pentru a treia oară, artistul urmând să cânte la ediţia Untold din acest an.

Edy Chereji a anunţat în exclusivitate la Magic Morning cu Liana Stanciu acest show, care va atrage un mare număr de fani la Cluj.


Interpretul melodiilor “American Woman” sau “I Belong To You” a mai cântat la Cluj în 2019, când şi-a promovat cel de-al 11-lea album. De asemenea, el a concertat la Bucureşti în anul 2008.

În luna octombrie 2023, Lenny Kravitz a dezvăluit videoclipul noului său single, “TK421”, filmat în întregime în fabuloasa lui vilă din arondismentul 16 din Paris.


Cu accente funk, “TK421” este primul single de pe cel de-al doisprezecelea album al său, “Electric Light”,va fi lansat în martie 2024.

Starul rock şi-a confirmat încă o dată statutul de nonconformist, oferind câteva imagini extrem de fierbinţi după ce s-a dezbrăcat la filmări.

Recent, Lenny Kravitz a primit o stea pe Walk of Fame, unde a fost însoţit de fiica lui, Zoe.

Untold 2024

Cea de-a 9-a ediție a festivalului Untold va avea loc între 8-11 august 2024.

Pentru prima dată în România, pe scena festivalului UNTOLD va urca Sam Smith, artistul care deține un Oscar, un Golden Globe și cinci premii Grammy.

Un alt nume așteptat de fanii festivalului este trio-ul Swedish House Mafia care vine pentru prima dată pe scena UNTOLD.

În lineup sunt incluși DJ de top la nivel global: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Fr.

Fanii pot achiziționa abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de magie de pe untold.com.