Magic News

Angelina Jolie - Schimbare de look în aşteptarea primăverii

Angelina Jolie a fost surprinsă la New York, iar actriţa în vârstă de 48 de ani a trecut printr-o schimbare de look.

Actriţa a fost fotografiată în fața concept store-ului său din New York şi pare să își fi retușat culoarea părului, luminându-l ușor. Pentru ieșirea sa, ea a purtat un palton negru și cizme, iar o geantă Collective Mind i-a completat look-ul.


Mama lui Maddox (22 de ani), Pax (20 de ani), Zahara (18 ani), Shiloh (17 ani), Knox și Vivienne (15 ani) - toți căsătoria cu Brad Pitt - și-a deschis primul magazin în cartierul NoHo din New York în urmă cu câteva săptămâni.

Actrița a ales fosta casă a lui Jean-Michel Basquiat pentru a înființa Atelier Jolie, un boutique care promovează moda sustenabilă. Atelier Jolie vinde piese de la o serie de mărci, iar clienții vor putea, de asemenea, să aducă creaţii pe care le dețin deja pentru a le ajusta sau să își creeze propriile piese folosind resturi de țesături. De asemenea, aceștia se vor putea relaxa în cafeneaua magazinului, administrată de bucătari refugiați și imigranți.

În luna decembrie, într-un interviu acordat revistei Wall Street Journal, Angelina Jolie a declarat că, dacă ar fi trebuit să își înceapă cariera în 2023, "[nu] ar fi fost actriță". “Când mi-am început cariera, nu existau toate aceste așteptări cu privire la viața noastră privată".

Cel mai recent proiect cinematografic al Angelinei este filmul “Maria” în care o interpretează pe Maria Callas. Regizat de Pablo Lorrain, filmul "va explora viața legendarei, iconicei și controversatei cântărețe, adesea descrisă ca fiind diva originală".