Magic News

6 motive de dragoste pentru Aurelian Temișan înaintea concertului său din 17 februarie, de la Sala Palatului

În seara de 17 februarie, cunoscutul actor și solist Aurelian Temișan va urca pe scena Sălii Palatului într-un mare concert dedicat dragostei, unde va cânta, alături de aproximativ 50 de muzicieni profesioniști, unele dintre cele mai îndrăgite cântece de aur ale muzicii românești. Până atunci, am aflat care sunt șase motive pentru care el simte o dragoste profundă

Dragostea de viață 

Mereu bine dispus și cu zâmbetul pe buze, Aurelian Temișan se declară un mare iubitor al vieții. Fie ea cu suișuri sau coborâșuri, viața e cel mai de preț cadou pe care l-am primit noi toți, pentru care merită să fim recunoscători în fiecare zi. 


Dragostea pentru părinții 

Dacă viața e cel mai de preț cadou al nostru, cui altcuiva am putea să fim recunoscători pentru el decât celor care ni l-au dăruit. Aurelian Temișan este extrem de recunoscător pentru dragostea, creșterea și toate lecțiile de viață pe care le-a primit de la părinții săi, Mihaela și Aurelian, cărora le datorează o mare parte din ce este el azi. 


Dragostea pentru soție

Nu mai e de mult o informație neștiută de toată lumea faptul că Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează un cuplu de aur, atât acasă, cât și pe scena pe care o împart de multe ori la teatru. Împreună joacă într-o mulțime de spectacole, care bucură permanent o mulțime de oameni din toată țara. 


Dragostea de tată

Dora Maria este mândria părinților ei, care au grijă să aibă parte de o educație aleasă. Nu de puține ori a vorbit muzicianul despre relația specială pe care acesta o are cu fiica sa.


Dragostea pentru har

Se spune că fiecare om e unic și vine pe lume cu un har al său, special ales de către Dumnezeu. În cazul lui Aurelian Temișan, vocea și carisma sa fac parte din cadoul primit de acesta de la Divinitate, cu care constant bucură oamenii și cu care încearcă de foarte multă vreme să facă lumea un loc mai bun. 


Dragostea pentru public

Un artist nu ar fi niciodată nimic fără de cei care vin pentru a se bucura de performanțele sale, iar Aurelian Temișan este printre artiștii români mereu conștienți de acest lucru. Din dragoste pentru publicul său, acesta pregătește cu atenție, dăruire și profesionalism seara de 17 februarie, care va fi una de ținut minte.