Magic News

Adi Istrate: „Am fost norocos că am avut oameni buni lângă mine!”

Adi Istrate este unul dintre artiștii care vor urca pe scena Sălii Palatului, în seara de 12 decembrie. Muzica, publicul și solidaritatea vor crea cel mai frumos Crăciun cu suflet bun, la Magic FM Christmas Show!

Super-concertul caritabil Magic FM Christmas Show va contribui la achiziția primului avion ambulanţă din România, destinat transportului în afara ţării a copiilor cu afecțiuni grave ce nu pot fi tratați la noi. Tot profitul realizat va fi donat Asociației Blondie și va contribui, astfel, la cel mai important cadou pe care îl poate primi un copil foarte bolnav: timp, ani, primii pași, primii dinți, primul cuvânt, prima zi de școală. 

Care este și cum arăta primul Crăciun pe care ți-l amintești?

Primul Crăciun! Wowww! În sufragerie cu familia, aveam un brad artificial foarte drăguț și țin minte treningul pe care îl aveam pe mine :)). L-aș purta și acum! Mirosea a mâncare în toată casa, era frumos.

Ce înseamnă Crăciunul, pentru tine, azi?

Timp cu familia, vindecare, iubire și poveste.

Îți amintești un moment dificil, când ai primit o mână de ajutor salvatoare?

Da, îmi amintesc. Atunci cred că vezi bunătatea într-un om cu adevărat, un om care te ajută fără să aștepte ceva în schimb. De-a lungul anilor, am fost de mai multe ori în situații în care poate nu am cerut ajutor, dar cu siguranță aveam nevoie de ajutor. Fie că erau bani, fie că era o situație neprevăzută. Am fost norocos că am avut oameni buni lângă mine! Câțiva, dar buni.

Cum se simte să cânți pe scenă și să știi că muzica ta va salva vieți?

Simți că ai o misiune cu adevărat importantă, simți că poți schimba niște lucruri reale doar prin poveștile tale și prin experiențele pe care și tu le trăiești. De multe ori, le arăți oamenilor că nu sunt singuri, că toți trecem prin tot felul de momente dificile în viață.

Ce vor primi oamenii din public de la tine, cu ocazia MAGIC FM CHRISTMAS SHOW?

Puțină magie.

Ce i-ai spune unui copil salvat de Asociația Blondie, peste ani, când va fi în public la un concert al tău?

Mă bucur să te văd bine!

Ia-ți acum bilet și contribuie la achiziția avionului ambulanță pentru copiii grav bolnavi!