Magic News

Minelli: „Voi cânta un colind clasic superb, care parcă te prinde în brațe când îl asculți”

Minelli este unul dintre artiștii care vor urca pe scena Sălii Palatului, în seara de 12 decembrie. Muzica, publicul și solidaritatea vor crea cel mai frumos Crăciun cu suflet bun, la Magic FM Christmas Show!

Super-concertul caritabil Magic FM Christmas Show va contribui la achiziția primului avion ambulanţă din România, destinat transportului în afara ţării a copiilor cu afecțiuni grave ce nu pot fi tratați la noi. Tot profitul realizat va fi donat Asociației Blondie și va contribui, astfel, la cel mai important cadou pe care îl poate primi un copil foarte bolnav: timp, ani, primii pași, primii dinți, primul cuvânt, prima zi de școală. 

Care este și cum arăta primul Crăciun pe care ți-l amintești?

Îmi amintesc cu drag fiecare Crăciun. Este sărbătoarea mea preferată din an și îmi place că parcă activează mereu copilul din mine. Mă bucur la orice luminiță, împodobire și mai ales acum când am și două ajutoare, Sarah și Filip, care fac această sărbătoare să fie mai magică.

Ce înseamnă Crăciunul, pentru tine, azi?

Când spun Crăciun, spun familie, fericire, sărbătoare și liniște.

Îți amintești un moment dificil, când ai primit o mână de ajutor salvatoare?

Mmm, sincer nu îmi amintesc vreun moment extrem de dificil. Am avut parte de momente grele, dar nu extrem de grele, din fericire, și de fiecare dată familia sau prietenii m-au ajutat să trec peste orice problemă.

Cum se simte să cânți pe scenă și să știi că muzica ta va salva vieți?

Trăiesc o emoție aparte de fiecare dată când urc pe scenă și iubesc să fac schimb de energie cu oamenii din fața mea. Să știu că pot salva vieți sau să inspir, să ajut cu muzica mea îmi dă un sentiment ce nu poate fi descris în cuvinte.

Ce vor primi oamenii din public de la tine, cu ocazia MAGIC FM CHRISTMAS SHOW?

Multa emoție, bucurie și liniște în același timp, pentru că piesa aleasă de mine este un colind clasic superb care parcă te prinde în brațe când îl asculți.

Ce i-ai spune unui copil salvat de Asociația Blondie, peste ani, când va fi în public la un concert al tău?

Să se bucure și să fie recunoscător pentru orice clipă pe care o trăiește.

Ia-ți acum bilet și contribuie la achiziția avionului ambulanță pentru copiii grav bolnavi!