Magic News

Holy Molly: „Crăciunul e despre cadouri, iubire, îmbrățișări, emoție și pupici!”

Holy Molly este unul dintre artiștii care vor urca pe scena Sălii Palatului, în seara de 12 decembrie. Muzica, publicul și solidaritatea vor crea cel mai frumos Crăciun cu suflet bun, la Magic FM Christmas Show!

Super-concertul caritabil Magic FM Christmas Show va contribui la achiziția primului avion ambulanţă din România, destinat transportului în afara ţării a copiilor cu afecțiuni grave ce nu pot fi tratați la noi. Tot profitul realizat va fi donat Asociației Blondie și va contribui, astfel, la cel mai important cadou pe care îl poate primi un copil foarte bolnav: timp, ani, primii pași, primii dinți, primul cuvânt, prima zi de școală. 

Holy Molly, care este și cum arăta primul Crăciun pe care ți-l amintești?

Primul Crăciun pe care mi-l amintesc a fost, cu siguranță, la bunici la țară. Cea mai frumoasă tradiție la noi este colindatul dis-de-dimineață, în Ajun de Crăciun, iar mirosul de covrigi pe sârmă și portocale sunt amintirile care mi-au colorat copilăria.

Ce înseamnă Crăciunul, pentru tine, azi?

Familie și atât. Dacă, în orice altă zi din an fiecare își vede de ale lui, de Crăciun, pentru mine, este obligatoriu să îmi văd familia, în orice formulă. E despre cadouri și iubire și îmbrățișări și emoție și pupici și mâncăruri făcute de mâini magice și stat sub pătură lângă sobă.

Îți amintești un moment dificil, când ai primit o mână de ajutor salvatoare?

Dacă n-aș fi primit ajutor din partea oamenilor din jurul meu, poate azi n-aș fi fost aici. Dar, de-a lungul vieții mele, am devenit mai mult salvator decât cel salvat, din dorința de a oferi mereu protecție și iubire necondiționată.

Cum se simte să cânți pe scenă și să știi că muzica ta va salva vieți?

Este un sentiment unic să îmbin dragostea mea supremă pentru muzică și posibilitatea ca niște suflete de pe acest pământ să ducă un trăi mai bun. Până la urmă, scopul suprem pentru care facem artă este să iubim și să fim iubiți, să schimbăm puțin câte puțin realitatea în care trăim. Nimic nu e mai nobil de atât!

Ce vor primi oamenii din public de la tine, cu ocazia MAGIC FM CHRISTMAS SHOW?

Sper să primească exact emoția, puterea și vulnerabilitatea pe care le voi simți eu pe scenă. Sper să ia o pauză de la tot și să își deschidă sufletele.

Ce i-ai spune unui copil salvat de Asociația Blondie, peste ani, când va fi în public la un concert al tău?

I-aș spune că este binecuvântat, că dacă așa s-a scris povestea lui, e clar că a venit cu un scop imens pe acest pământ. I-aș spune să nu renunțe vreodată, că drumul lui abia a început și că este un norocos, iar oamenii norocoși sunt curajoși și puternici. 

Ia-ți acum bilet și contribuie la achiziția avionului ambulanță pentru copiii grav bolnavi!