Magia Există

Weekend magic la Radioul lui Moş Crăciun

Pentru al 15-lea an consecutiv, Magic FM s-a transformat în Radioul lui Moş Crăciun, iar magia sărbătorilor ne învăluie.

Este primul weekend în care, de dimineaţă şi până târziu în noapte, poţi asculta cele mai iubite cântece de iarnă, pe care le poţi vota chiar pe site-ul magicfm.ro.

Până în 15 decembrie, alege cântecele tale favorite din lista noastră, scrie care este piesa ta de suflet de la Radioul lui Moș Crăciun și de ce te emoționează de fiecare dată pentru a intra în concurs!

De asemenea, weekend-ul acesta poţi cumpăra cele mai inspirate daruri pentru familia ta: bilete la Christmas Show, concertul caritabil pe care Magic FM îl organizează în beneficiul Asociaţiei Blondie pentru achiziţionarea primului avion-ambulanţă pentru copiii care nu pot fi trataţi în ţară.

Nu rata show-ul all-stars de pe 12 decembrie, de la Sala Palatului, cu participarea Bucharest Jazz Orchestra dirijată de Simona Strungaru la care şi-au anunţat participarea: INNA, Alina Eremia, Horia Brenciu, Mihai Georgescu, Alin Dincă, Erika Isac, Florian Rus, Florin Ristei, Holly Molly, INNA, Miki K-pital, Minelli, Nicole Cherry, Olivia Addams, WRS sau Liviu Teodorescu.

Indiferent unde te afli, ascultă weekend-ul acesta Radioul lui Moş Crăciun şi nu uita: Magia există!