Magic News

Povestea hit-ului “It's Beginning to Look a Lot Like Christmas”

Un alt cântec celebru de Crăciun din America este "It's Beginning to Look a Lot Like Christmas”.

Melodia a fost scrisă de compozitorul american Meredith Wilson în 1951 și a fost intitulată inițial "It's Beginning to Look Like Christmas".

Una dintre numeroasele preluări ale cântecului îi aparţine lui Bing Crosby, acesta lansând-o în același an cu originalul.


Crosby este un adevărat specialist în cover-uri ale cântecelor de Crăciun. Unul dintre cele mai cunoscute cântece din repertoriul său este "White Christmas", împrumutat de la compozitorul american Irving Berlin și vândut în aproximativ 50 de milioane de exemplare.

Pe 12 decembrie, vei auzi acest colind în interpretatea unuia dintre artiştii care cântă la super concertul caritabil Christmas Show, de la Sala Palatului. Show-ul all-stars de la Sala Palatului, cu participarea Bucharest Jazz Orchestra dirijată de Simona Strungaru, va fi prezentat de Liana Stanciu.

Primul val de artiști care vor cânta pe 12 decembrie, pe scena super-concertului caritabil, a fost deja anunțat de către organizatori: Alina Eremia, Alin Dincă, Erika Isac, Florian Rus, Florin Ristei, Holy Molly, INNA, Miki K-pital, Minelli, Nicole Cherry, Olivia Addams, WRS. Profiturile realizate cu acest super-concert caritabil vor merge catre Asociatia Blondie si vor contribui la achiziția primului avion ambulanţă din România destinat transportului în afara ţării a copiilor cu afecțiuni grave ce nu pot fi tratați la noi.

Începând cu luna martie 2020, Asociația Blondie transportă cu zboruri medicale toți copiii care au nevoie să ajungă de urgenţă la spitale din afara ţării pentru că boala de care suferă nu poate fi tratată în România. De peste de trei ani, asociația a organizat 172 de zboruri pentru peste 500 de copii.