Povestea hit-ului “It's the Most Wonderful Time of the Year”

Cântecul "It's the Most Wonderful Time of the Year" a fost scris în 1963 de Edward Pola și George Wyle.

A fost înregistrat și lansat în acel an de cântărețul pop Andy Williams pentru primul său album de Crăciun, “The Andy Williams Christmas Album”.

În acel an, cântecul nu a fost lansat ca single de către casa de discuri a lui Williams, deoarece au preferat să promoveze coverul său, "White Christmas".

Melodia a ajuns pe locul 21 în topul UK Singles Chart în 2007 și s-a clasat în mod constant în Top 10 în ultimii ani, ajungând pe locul 5 în 2020 în topul Billboard Hot 100 singles din SUA.


Pe 12 decembrie, vei auzi acest colind în interpretatea unuia dintre artiştii care cântă la super concertul caritabil Christmas Show, de la Sala Palatului. Show-ul all-stars de la Sala Palatului, cu participarea Bucharest Jazz Orchestra dirijată de Simona Strungaru, va fi prezentat de Liana Stanciu.

Primul val de artiști care vor cânta pe 12 decembrie, pe scena super-concertului caritabil, a fost deja anunțat de către organizatori: Alina Eremia, Alin Dincă, Erika Isac, Florian Rus, Florin Ristei, Holy Molly, INNA, Miki K-pital, Minelli, Nicole Cherry, Olivia Addams, WRS.

Profiturile realizate cu acest super-concert caritabil vor merge catre Asociatia Blondie si vor contribui la achiziția primului avion ambulanţă din România destinat transportului în afara ţării a copiilor cu afecțiuni grave ce nu pot fi tratați la noi.

Începând cu luna martie 2020, Asociația Blondie transportă cu zboruri medicale toți copiii care au nevoie să ajungă de urgenţă la spitale din afara ţării pentru că boala de care suferă nu poate fi tratată în România. De peste de trei ani, asociația a organizat 172 de zboruri pentru peste 500 de copii.