Magic News

Natalie Portman şi Julianne Moore, fermecătoare la avanpremera filmului “May December”

Natalie Portman și Julianne Moore au pășit pe covorul roșu din Los Angeles pentru premiera noului film al lui Todd Haynes, "May December".

La câteva luni de la premiera sa la Festivalul de Film de la Cannes din mai anul trecut, filmul a intrat în cinematografe. Acest thriller se mândrește cu o distribuție de cinci stele.

Cele două actrițe au făcut senzație pe covorul roșu în seara premierei. Natalie Portman a purtat o rochie neagră cu paiete de la Schiaparelli, aceesorizată cu sandale cu toc. Julianne Moore a optat pentru o rochie roșie lungă, semnată de Casa Prada. Cele două femei au pozat una lângă alta, toate zâmbitoare, înainte de a se reîntâlni cu actorul Charles Melton, care și-a făcut un nume în serialul 'Riverdale', și cu regizorul Todd Haynes.

Filmul spune povestea lui Elizabeth (Natalie Portman), o actriță celebră care, în procesul pregătirii noului său rol, intervine în viața femeii pe care urmează să o interpreteze pe ecran, Gracie (Julianne Moore). Ea descoperă viața amoroasă tumultoasă a acesteia și scandalurile pe care aceasta le-a trăit cu douăzeci de ani în urmă.