Magic News

Cele mai așteptate filme din luna noiembrie la cinema

Pe măsură ce pășim sfios în luna noiembrie după sezonul spooky de Halloween, este momentul să îmbrățișăm magia pregătită pe marile ecrane. În luna noiembrie, box office-ul este plin de blockbustere, cadre pline de căldură, aventuri palpitante și povești care te vor transporta în lumi noi.

Fie că ești un fan al acțiunii intense, un adept al dramelor îndrăznețe, un cunoscător al filmelor cu supereroi sau în căutarea suspansului, sălile de cinema nu te dezamăgesc nici de data aceasta! Facem împreună o călătorie prin cele mai așteptate lansări ale lunii, ghidul de care ai nevoie pentru a te feri de frigul de afară, cu o gamă fantastică de filme care îți vor aprinde imaginația!

The Marsh King's Daughter - 3 NOIEMBRIE

Viața aparent normală a Helenei (Daisy Ridley) ascunde un adevăr sumbru: tatăl ei, Jacob (Ben Mendelsohn), cu care a rupt legătura, este infamul rege al mlaștinilor, care le-a ținut pe ea și pe mama ei captive în sălbăticie ani de zile. Când Jacob evadează din închisoare, Helena va trebui să se confrunte cu trecutul. Știind că acesta o va vâna, femeia trebuie să găsească puterea de a-și înfrunta demonii și de a-l învinge pe omul care a învățat-o tot ce știe despre supraviețuirea în sălbăticie. Fiica regelui din mlaștină (2023), un film regizat de Niel Burger, împletește mister, dramă și crimă, într-un film recomandat de văzut pe marile ecrane din 3 noiembrie, distribuit de InterCom.

Freelance - 3 NOIEMBRIE

O savuroasă comedie de acțiune hollywoodienă, Bodyguardul: Misiune în junglă (Freelance), are premiera în luna noiembrie și pe marile ecrane românești! Filmul regizat de Pierre Morel îi are în distribuție pe John Cena, Alison Brie, Juan Pablo Raba, Alice Eve și Christian Slater. Sinopsis-ul ne spună că un fost agent al forțelor speciale acceptă să se ocupe de siguranța unei jurnaliste în timp ce intervievează un dictator, dar, când o lovitură de stat militară izbucnește în mijlocul interviului, sunt nevoiți să se adăpostească în junglă și să lupte pentru supraviețuire. Distribuit de RoImage, Freelance ajunge din 3 noiembrie pe marile ecrane românești.

THE MARVELS - 10 NOIEMBRIE

„The Marvels” le prezintă pe Brie Larson, Teyonah Parris și Iman Vellani în timp ce fac echipă într-o misiune care „va schimba totul și pe toată lumea”. După ce puterile lor se împletesc în urma unui eveniment misterios, Carol Danvers, Kamala Khan și Monica Rambeau sunt obligate să coopereze pentru a salva universul. Noul film „The Marvels”, continuarea producției „Captain Marvel” (2019), este regizat de Nia DaCosta („Candyman”). Filmul regizat de Nia DaCosta ne prezintă o poveste în care eroii sunt interconectați într-un mod destul de incomod: de fiecare dată când unul dintre ei își folosește puterile, schimbă cu ceilalți destinația în care se află, așa cum a se anunța încă dintr-o scurtă secvență din finalul primului sezon al serialului „Ms. Marvel”, lansat anul trecut. Filmul, în care Brie Larson reia rolul lui Carol Danvers alias Captain Marvel, va avea premiera în cinematografe pe 10 noiembrie 2023.

Jeanne du Barry - 10 NOIEMBRIE

În primăvară, filmul de dramă istorică Jeanne du Barry deschidea oficial Festivalul de la Cannes. Filmul care marchează revenirea lui Johnny Depp ajunge în luna noiembrie și în cinematografele românești după un circuit internațional de succes. Jeanne du Barry a fost favorita regelui Ludovic al XV-lea, care a domnit în Franţa începând cu anul 1715 şi până la moartea sa în 1774. Şi ea a murit ghilotinată. „Jeanne du Barry” este „dedicată vieţii, ascensiunii şi căderii favoritei regelui Ludovic al XV-lea”, interpretată de însăşi Maďwenn. Johnny Depp îl întruchipează pe suveranul francez şi dă replica unor actori francezi precum Pierre Richard, Benjamin Lavernhe sau India Hair. Distribuit de Independența Film, lungmetrajul are premiera pe 10 noiembrie pe marile ecrane!

Continuarea AICI