Magic News

Angelina Jolie a vorbit despre divorţul său de Brad Pitt - Despre copii, vindecare şi viaţa la 48 de ani

Timp de 12 ani împreună, Angelina Jolie şi Brad Pitt au format cel mai glam cuplu de la Hollywood.

Cei doi s-au despărţit însă în 2016, după doi ani de la căsătoria lor din Franţa, iar divorţul a fost pronunţat abia 3 ani mai târziu după o luptă dură în justiţie. Actriţa a evitat să vorbească despre acest moment dificil, însă acum, în paginile revistei Vogue, pe a cărei copertă este, Angelina a făcut câteva confidenţe rare.


Actriţa a început prin a mărturisi că nu a fost cu adevărat ea însăși în ultimii ani: “La 48 de ani, încă sunt încă în procesul de a înțelege cine sunt. Cred că sunt în tranziție ca persoană. Simt că în ultimii 10 ani, nu am fost eu însămi”.

Ea a dezvăluit că cei şase copiii ei au fost cei care au făcut-o să meargă mai departe în momentele dificile: “Aveam 26 de ani când am devenit mamă. Întreaga mea viață s-a schimbat. A fost salvator pentru mine să am copii, am învățat să devin altfel în această lume”, a spus ea pentru Vogue. „Cred că, recent, m-aș fi prăbușit, dacă nu conștientizam că trebuie să fiu bine pentru ei. Copiii au prioritate, vrei să le fie bine.”

Actrița a continuat spunând că familia ei a avut de suferit din cauza anumitor situații din trecut și că încearcă să se reconstruiască cât mai bine. “Am avut multă vindecare de integrat”, a explicat Angelina în revista Vogue. “Încă ne căutăm locul.”

Pe coperta Vogue, Angelina Jolie a pozat într-o rochie Atelier Jolie confecţionată din materiale vechi. Valorile eticii, comunității, colaborării și sustenabilității se află în centrul noului proiect al lui Jolie. “Mi se pare ușor amuzant că suntem implicați în modă - nu cred că niciunul dintre noi nu este prea "la modă"", spune ea, referindu-se atât la ea, cât și la copiii ei. “Dar, pentru că trăim în hainele noastre, este o parte atât de importantă din ceea ce suntem și ceva ce este important de explorat, în special pentru tineri." Atelierul este exact genul de loc în care i-ar plăcea să meargă cu copiii ei.

La şedinţa foto, Angelina Jolie a arătat o fotografie din copilărie în care apare alături de mama ei, actrița Marcheline Bertrand, care a murit în 2007, la vârsta de 56 de ani, după o luptă de opt ani cu cancerul ovarian și de sân. Jolie cea mică este îmbrăcată într-o mică pelerină de catifea neagră și un şorţ alb croșetat manual. "Aceasta a fost prima mea pelerină", spune ea, cu drag. "Mama mea era o hippie - așa se numea ea însăși, era foarte mândră. Nu făcea prea multe cumpărături. Îi plăcea catifeaua. Nu s-a machiat niciodată și nici nu și-a aranjat cu adevărat părul. Nu era o persoană ostentativă - era elegantă, naturală."