Magic News

La 73 de ani, Agnetha Fältskog (ABBA) îşi relansează cariera solo

Niciodată nu e prea târziu pentru a-ţi urma visul! Agnetha Faltskog, vedeta ABBA, îşi va relansa cariera solo la vârsta de 73 de ani cu un nou single.

Agnetha şi-a lansat ultimul album solo în urmă cu un deceniu, iar acum a făcut marele anunţ pe contul său de Instagram recent lansat:

„Premiera mondială a piesei "Where Do We Go From Here?" pe @bbcradio2 cu @zoetheball - urmăriţi-o joi, 31 august, de la ora 8:30 (BST)”.


Artista a semnat, se pare, un contract discografic uriaş cu BMG, care o are în portofoliu pe superstarul pop Kylie Minogue. 

Agnetha Faltskog a urmat o carieră solo după despărțirea trupei ABBA de la sfârșitul anului 1982, lansând mai multe albume, cel mai recent "A" în 2013.

Grupul pop suedez ABBA a fost format la Stockholm în 1972 de Agnetha, Björn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid. Cei patru au triumfat la Eurovision în 1974 cu primul lor hit “Waterloo”. Agnetha Fältskog era căsătorită la acea vreme cu Björn Ulvaeus.

În aprilie 2018, fostul grup a dezvăluit că s-a întors în studio pentru prima dată în aproape patru decenii. Această revenire s-a materializat prin lansarea unui album "Voyage" în septembrie 2021 și "ABBA Voyage, un spectacol al avatarurilor digitale ale cvartetului suedez, câteva luni mai târziu.