Magic News

"Choose Love": prima comedie romantică interactivă de la Netflix are acum un trailer

Netflix a lansat primul trailer pentru Choose Love, un film care oferă spectatorilor un concept cu totul nou: o comedie romantică interactivă, în care are Laura Marano în rol principal.

Proiectul a fost anunțat inițial în martie 2022. Conținutul interactiv a crescut în popularitate pe platforma de streaming, iar Choose Love marchează prima incursiune în domeniul romance-ului pentru acest concept. Cei care au vizionat deja Black Mirror: Bandersnatch, You vs. Wild sau Escape the Undertaker de la WWE pe Netflix, știu exact la ce să se aștepte de la Choose Love. În funcție de deciziile pe care le iei pe parcurs, vei obține un rezultat sau un final diferit.

Trailerul o prezintă publicului pe Cami (Marano), care pare să aibă o viață destul de perfectă. Își iubește iubitul (Foster) și are un job grozav. Ce ar putea merge prost? Multe, se pare. De acolo, telespectatorii vor putea decide direcția vieții lui Cami — de la un sărut sau întâlnirea cu un muzician celebru sau chiar să distrugă complet dragostea pe care o are cu iubitul ei.

Continuarea AICI