Magic News

Mihaela Bilic - Tot ce trebue să ştii despre o alimentaţie corectă

Mihaela Bilic, medic nutriţionist, este invitata din această săptămână a podcastului Magic Life, prezentat de Liana Stanciu şi susţinut de NN.

Într-o vreme în care se vorbeşte atât de mult despre alimentaţie, în care sunt atâtea păreri, medicul nutriţionist vine şi ne oferă câteva informaţii esenţiale. Este un episod despre mituri în care afli dacă e “rea” carnea, dacă slăbeşti când nu mănânci dacă trebuie să consume sau nu lactate şi cât de de periculoşi sunt nitriţii.

E momentul să afli TOT ce vrei să ştii despre alimentaţie, nutriţie, Omega 3 vs 6, lactoză şi proteine, fie că provin din carne roşie sau din spanac. Vezi în episodul acesta şi află de la doamna Dr. Mihaela Bilic, doctor în nutriţie, care e calea corectă şi cum face ea însăşi să se menţină tânără şi sănătoasă.


#MagicLife, podcastul video susţinut de NN România

Cu Asigurarea de sănătate de la NN beneficiezi de servicii medicale în spitale private sau publice în valoare de 100.000 lei/an, atunci când te îmbolnăvești sau suferi un accident. Și te costă în medie doar 5 lei pe zi!

Totodată, ai incluse sau poți opta pentru alte beneficii, cum ar fi:posibilitatea de a sta împreuna cu copilul tău minor în cazul unei spitalizăridiscount-uri dacă iți asiguri mai mulți membri ai familieialegerea unui pachet de prevenție cu analize și consultații incluse