Magic News

KIMARO 2023 - Voltaj vine la Magic Sunsets. Top hit-uri ale trupei pentru un show electrizant

Voltaj va cânta pe 11 august la Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti care se va desfăşura între 11 şi 13 august în staţiunea Parcare Plaja Venus.

Concertul Voltaj va încheia seara Magic Sunsets, în care mai sunt invitaţi Cuibul, Feli, Taxi, Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov.

Trupa va oferi cu siguranţă un show electrizant pe malul mării, iar publicul va cânta şi va dansa din nou pe melodii precum “Ca la 20 de ani!”, „Din toată inima”, “Asta-i viaţa” sau „De la capăt”.


Ca la fiecare show, Voltaj va aduce în faţa publicului un adevărat univers muzical. De la poveşti de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante melodiice au ocupat primele poziţii în topurile autohtone, trupa te va surprinde şi te va încântă şi de data aceasta cu refrenele atât de cunoscute.


Înfiintată în anul 1982 de chitaristul Adrian Ilie si Cristi Minculescu,Voltaj a cântat timp de mai bine de 16 ani compoziţii de factură hard & heavy. În 1998, Călin Goia, membru al Şcolii Vedetelor, devine solist vocal, iar Voltaj îşi schimbă stilul şi devine una dintre cele mai iubite formaţii româneşti.


În anul 2005 trupa a câștigat premiul pentru „Cea mai bună prestație a unei trupe românești“ la MTV Europe Music Awards, iar 10 ani mai târziu, Voltaj a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision cu piesa „De la capăt”, în finală clasându-se pe locul 15 din 27 de țări.


Intrarea la KIMARO 2023 este liberă , însă pot fi cumpărate şi bilete sau abonamente VIP pentru o experienţă de festival cu totul aparte, de pe iabilet.ro.

Parteneri: Organizaţia de Management a Destinaţiei Mangalia, (OMD Mangalia), Primăria Mangalia.