Magic News

Designerul Stephan Pelger a murit la vârsta de 44 de ani

Designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, care se confrunta de mult timp cu insomnia cronica şi cu depresie, a murit.

Creatorul de modă care a îmbrăcatde-a lungul anilor unele dintre cele mai cunoscute femei din România a fost găsit spânzurat într-o locuinţă din sectorul 2.

Recent, el scrisese că-i este foarte dor de tatăl său care a murit în 2019, iar în ultima perioadă se confrunta cu o insomnie cronică si cu episoade de depresie. De curând a afirmat: "Insomnia şi-a pus amprenta pe toate aspectele vieţii mele."

La începutul anului, a fost invitat la podcastul Magic People, unde a vorbit despre perioada dificilă pe care o traversa. „Viața mea e marcată de abandon și de frica de a nu pierde suflete dragi”, mărturisea Stephan.

El a dezvăluit că a început să ia medicamente pentru anxietatea severă, la care se adăugau insomnia și depresia. Odată ce corpul lui s-a obișnuit cu medicația recomandată de medic, a crescut cantitățile după ureche și a ajuns la un pas de a-și pierde viața din cauza unei supradoze de somnifere.

A căutat sprijin și l-a găsit chiar aici, în România: „Când am început să vorbesc despre tratamentul meu, oamenii mi-au scris și mi-au spus că pentru mine e simplu, pentru că am bani. Dar să vă spun ceva: tratamentul pentru suferințe mintale se poate face prin CAS! E nevoie de fonduri mai multe în domeniul sănătății mintale, însă doctorul psihiatru care mă tratează reușește să facă minuni cu ce îi pune statul la dispoziție! Să vrei să te vindeci depinde de tine, dar ai nevoie să te sprijine un specialist”.

În 2018, la Cannes, a fost agresat şi jefuit de două femei, fapt care l-a marcat puternic. "Încă iubesc Cannes-ul şi mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte”, afirma el.