Magic News

Top 8 seriale spaniole disponibile pe Netflix

Nimic nu se compară cu un serial spaniol. În general, pentru că are de toate: de la romantism, la dramă, comedie și suspans, producțiile spaniole au fost dintotdeauna în topul preferințelor publicului român.

Fie că sunteți în căutarea unor noi seriale în limba spaniolă pe Netflix, fie că sunteți în căutarea unui titlu perfect pentru binge watching la început de vară, nu lipsesc poveștile de care să vă agățați în această perioadă cu aer de vacanță. De la drame, la thrillere și comedii, serialele spaniole de pe Netflix oferă o varietate de intrigi. În plus, streamerul găzduiește și seriale care povestesc viețile unor personalități celebre hispanice și latino, printre care Selena Quintanilla, Luis Miguel și Carlos Tevez.

8. Sky Rojo (2021-2023)

„Sky Rojo” (2021), un alt show al creatorilor „La Casa de Papel’ are trei sezoane, și promite multă acțiune, umor (mai mult negru), dramă, aventuri, multe femei frumoase și bărbați pe măsură, ca o adevărată producție spaniolă. Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) și Gina (Yany Prado) descoperă că pacea nu este altceva decât acel sentiment înșelător între perioadele de teroare. Când noua lor viață este distrusă, fetele înțeleg că trecutul se întoarce mereu și că, dacă vor să fie libere vreodată, vor trebui să-l îngroape.

7. Oscuro Deseo (Dark Desire) (2020-2022)

Fanii Rebelde o vor recunoaște instant pe actrița Maite Perroni ca profesoara de drept Alama Solares. Această dramă thriller mexicană face saltul atunci când protagonista începe o aventură cu Dario, unul dintre studenții ei, interpretat de actorul Alejandro Speitzer. Dar dorința ei o face să-și pună la îndoială întreaga viață - și, în cele din urmă, pasiunea ei se termină în tragedie.

6. La reina del sur (2011-)

Pentru cei care au crescut cu Kate del Castillo ca regină a telenovelelor, sosirea La Reina del Sur în 2011 a fost un anunț binevenit. Aici juca rolul unei tinere care devine un traficant de droguri nemilos cunoscut sub numele de „La Mexicana”. Drama de acțiune cruntă a fost un hit care a fost reînviat recent: în 2019, la aproape un deceniu după ce s-a încheiat, serialul a fost reînnoit pentru un al doilea (și mai târziu al treilea) sezon, care a găsit-o pe Teresa fiind înlănțuită înapoi în lumea pe care credea că a lăsat-o în urmă.

Continuarea AICI