Magic News

Marele concert organizat la Windsor în onoarea Regelui Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea a fost încoronat sâmbătă, 6 mai, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Westminster Abbey, iar duminică britanicii au continuat sărbătoarea.

Un mare concert a avut loc la Windsor, iar spectacolul a fost transmis în direct pe BBC One şi BBC Radio 2. Regele Charles, Regina Camilla, Prinţii de Wales au asistat la concert alături de 20.000 de spectatori.

În cadrul show-ului au evoluat Katy Perry, Lionel Richie, Take That, Olly Murs şi Paloma Faith, dar şi o orchestră de talie mondială.

Actorul american Tom Cruise a apărut la comanda unui avion, într-o secvenţă video proiectată pe scena de la Windsor. „De la pilot la pilot, Măria Ta, poţi fi coechipierul meu oricând vrei!”, a spus actorul. 

Prinţul de Wales a vorbit despre angajamentul tatălui său în slujba ţării, dar şi despre bunica sa, Regina Elisabeta a II-a, care îi priveşte „cu tandreţe” de „acolo de sus” şi trebuie să fie „o mamă mândră”.

Kate a apărut într-un costum roşu semnat de Alexander McQueen şi şi-a accesorizat ţinuta cu un colier Van Cleef. Prinţul George şi Prinţesa Charlotte şi-au însoţit părinţii, în timp ce adorabilul Prinţ Louis a rămas acasă de data aceasta.