Magic News

Încoronarea Regelui Charles al III-lea - Katy Perry, Take That, Lionel Richie, Andrea Bocelli cântă la Castelul Windsor

Sâmbătă, 6 mai, Regele Charles al III-lea va fi încoronat, iar pentru acest eveniment este programat un concert un concert la Windsor la care vor cânta Take That, Lionel Richie, Katy Perry şi Andrea Bocelli.

Show-ul va fi urmărit de peste 20.000 de oameni şi va difuzat pe BBC One, BBC iPlayer, BBC Radio 2 şi BBC Sounds.

“Acesta va fi primul nostru spectacol live de la Odyssey Tour, acum patru ani, şi ce scenă ca să revenim! O trupă şi orchestră uriaşă live, un cor, toboşari militari, fundalul Castelului Windsor şi celebrarea unui nou rege. Abia aşteptăm!", a declarat trupa Take That.

Lionel Richie a declarat: „A împărţi scena cu ceilalţi interpreţi la concertul de încoronare este un eveniment o dată în viaţă şi va fi o onoare şi o sărbătoare".

Perry, ambasadoare a British Asian Trust, fondat de rege, a spus că este încântată să „ajute aducând încă o lumină asupra Fondului de protejare a copiilor, a cărui activitate include iniţiative de strângere de fonduri cu scopul de a găsi soluţii la traficul de copii”.

Andrea Bocelli va cânta în duet cu Sir Bryn Terfel, iar rtiştii vor fi susţinuţi de muzicieni de talie mondială, inclusiv de o orchestră de 70 de muzicieni şi o trupă house care cuprinde Massed Bands din divizia Household şi Orchestra de coarde a contesei de Wessex.