Magic News

Concert extraordinar cu Julien Dassin, fiul legendarului Joe Dassin

Pe 15 mai 2023, Sala Palatului găzduiește un concert extraordinar cu Julien Dassin, fiul marelui artist Joe Dassin, nepotul regizorului Jules Dassin. Julien este a treia generație a acestei dinastii de artiști, DASSIN!

După ce a debutat ca actor de teatru, Julien Dassin calcă pe urmele celebrului său tată și oferă publicului un prim album, alcătuit din nu mai puțin celebrele piese ale lui Yves Montand.

În același timp a susținut mai mult de 50 de recitaluri în cele mai mari orașe din Canada și Statele Unite aducând un impresionant tribut muzical tatălui său. În 2016 a înregistrat o nouă versiune „Champs Elysées" care apare în albumul tribut Joe Dassin (dublu disc de aur – Sony Music) și străbate întreaga Franță într-un turneu care se încheie triumfal cu cinci concerte în templul francofoniei muzicale - Olympia din Paris.

Julien Dassin, prin moștenirea artistică de neegalat lăsată de tatăl său, promite să ofere publicului o seară de neuitat, plină de emoții și muzică de excepție. Interpretând atât piese celebre ale tatălui său, cât și refrene celebre ale muzicii franceze, Julien va aduce în prim-plan amintiri și nostalgie, îmbinate cu un sound modern și actual alături de Orchestra Paris - Tour Eiffel, formată din muzicieni extraordinari francezi.

Concertul va începe la ora 20:00 și va fi o ocazie unică pentru fanii muzicii lui Joe Dassin și pentru iubitorii de muzică franceză să se bucure de un spectacol de înaltă calitate, Sala Palatului fiind un spațiu emblematic pentru evenimentele culturale și artistice din România.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro, pe salapalatului.ro, precum si la casa de bilete a Sălii Palatului și încep de la 130 lei.