Magic News

Preparatul ales de Regele Charles al III-lea pentru ziua încoronării sale

Regele Charles al III-lea va fi încoronat pe data de 6 mai, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri.

Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, iar Regele însuşi a fost cel care a ales preparatul care se va servi în această zi. Astfel, invitaţii săi vor avea ocazia să mănânce un quiche, o tartă sărată, ce conține spanac, fasole și tarhon. De asemenea, britanicii vor putea pregăti quiche-ul şi îl vor putea servi în timpul unui picnic organizat în această zi.


În 1953, Regina Elisabeta a II-a şi-a răsfăţat invitații cu pui pregătit în sos de curry și asezonat cu salată de orez, mazăre și un amestec de ierburi. De data aceasta, Regele Charles și Camilla au ales un preparat mai simplu, ce va fi gătit de chef Mark Flanagan, care lucrează pentru familia regală de ani de zile.

„Nu este o surpriză că regele Charles a ales acest preparat pentru a marca ziua încoronării. Regina iubea orice avea ciocolată, dar Charles adoră orice are brânză și ouă. Am gătit de multe ori quiche, în special cu somon”, a declarat Chef-ul.

Quiche-ul este uşor de preparat, fiind necesar un aluat cu unt, care se pune într-o tavă de tartă, după care se adaugă un amestec de brânză, spanac, fasole și tarhon proaspăt. Preparatul este unul foarte versatil, putând fi servit cald sau rece, simplu sau alături de o salată sau o altă garnitură preferată.

Regele Charles al III-lea va fi încoronat la Westminster Abbey din Londra în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care vor participa numeroşi sefi de stat, demnitari şi celebrităţi.