Magic News

Keanu Reeves, pe covorul roşu împreună cu iubita lui, Alexandra Grant

Muzeul de Artă Contemporană din Los Angeles a organizat o seară specială, un eveniment care a adunat numeroase celebrităţi.

Printre ele s-a aflat şi actorul Keanu Reeves care a venit împreună cu partenera lui de viaţă, Alexandra Grant. Extrem de discreţi în privinţa relaţiei lor, cei doi au făcut show de data aceasta şi chiar s-au sărutat în faţa fotografilor.

Actorul în vârstă de 58 de ani a purtat un costum negru, elegant, şi o cămaşă albă, în timp ce Alexandra, în vârstă de 50 de ani, a ales o rochie roşie, lungă, cu motive florale, semnată Carolina Herrera.

Keanu Reeves şi Alexandra Grant şi-au oficializat relaţia în anul 2019, însă povestea lor de iubire începuse cu mult timp în urmă. La început, ei au avut o relaţie profesională, colaborând la mai multe proiecte, printre care cele două cărţi ale actorului: “Ode to Hapiness” şi “Shadows”, pentru care Alexandra a realizat ilustraţiile. De asemenea, ei au înfiinţat editura X Artists Books.

Prima lor apariţie oficială s-a produs în anul 2019, la Gala LACMA, însă o sursă declara că sunt împreună de mulţi ani. Astfel, o cerere în căsătorie ar putea avea loc oricând. Pe de altă parte, Keanu şi Alexandra nu au nevoie de o ceremonie sau de o bucată de hârtie.