Magic News

Prinţul George va avea o misiune specială în ziua încoronării Regelui Charles al III-lea, bunicul lui

Regele Charles va fi încoronat pe 6 mai, iar Palatul Buckingham a confirmat că Prinţul George, nepotul lui, va avea o serie de responsabilităţi.

2000 de invitaţi şi milioane de telespectatori vor urmări evenimentul istoric care se va desfăşura la Westminster Abbey şi la care, aşa cum era de aşteptat, George, în vârstă de 9 ani, va avea un rol important.

Fiul Prinţului William şi al lui Kate Middleton va fi unul dintre cei patru paji de onoare, iar misiunea lui va fi aceea de a-şi însoţi bunicul. El va avea sarcina de a ține pelerine regelui în timpul ceremoniei, care va dura aproximativ două ore și jumătate. Alături de Prinţul George se vor ma afla Lordul Oliver Cholmondeley, 13 ani, Nicholas Barclay, 13 ani, Ralph Tollemache, 12 ani, și Edward, finul lui Charles.

La rândul ei, Camilla va fi şi ea însoţită de patru paji: nepoții săi, Gus și Louis Lopes, ambii în vârstă de 13 ani, și Freddy Parker Bowles, în vârstă de 12 ani, şi strănepotul ei, Arthur Elliot, 11 ani.

Începând cu data de 6 mai, soția regelui, Camilla, va fi cunoscută sub numele de „regina”, renunțându-se la titlul de „consoartă”.

Prințesa Charlotte şi Prinţul Louis vor fi, de asemenea, prezenți la procesiunea de încoronare a noului monarh pe 6 mai. Copiii vor sta într-o trăsură în spatele regelui și reginei, alături de părinții lor, prințul și prințesa de Wales.