Magic News

Candoare, prospețime și emoție în luna martie pe marile ecrane!

Cinematografele își deschis larg ușile pentru a face loc aerului de primăvară și miresmei unor lansări impresionante pe marile ecrane. În luna martie, pregătește-te să trăiești odată cu personajele o serie de emoții intense, povești de viață unice și meditații profund umane în două drame de excepție.

„The Eight Mountains” (2022)

O poveste despre doi băieți din familii, clase și lumi foarte diferite. „The Eight Mountains” („Le Otto Montagne”) este o capodoperă cinematografică, filmată de regizorii Felix van Groeningen și Charlotte Vandermeersch. Adaptat după cel mai bine vândut roman al lui Paolo Cognetti, filmul prezintă prietenia de decenii dintre Pietro și Bruno. Cei doi s-au întâlnit când erau doar niște băieți de 11 ani într-o vară în Grana, un sat de munte din nord-vestul Italiei. „The Eight Mountains” se bazează pe multe metafore vizuale perfecte pentru a marca apropierea dintre doi bărbați dornici să vorbească despre ceea ce îi leagă.

„Un beau matin” (2022)

Un film despre grija pentru oameni și pentru sine, o modalitate de a ne simți în mod crucial conectați la timpul prezent. „One Fine Morning” („Un beau matin”), film câștigător al unui premiu Cannes, spune povestea Sandrei, o tânără mamă care îşi creşte singură fiica. Marea provocare din viaţa familiei este tratamentul tatălui Sandrei, Georg, care suferă de o boală degenerativă. Faptul că Sandra este traducătoare nu este cu siguranță un detaliu întâmplător – munca ei este de a elucida lucruri pentru alții, de a ghida oamenii către înțelegere, în timp ce filtrează lumea prin propria matrice de cunoștințe. Sandra îl reîntâlneşte pe Clément, un vechi amic cu care se înfiripă o poveste de dragoste.

Continuarea AICI