Magic News

Ed Sheeran va lansa “Substract”, un album scris pe „un fundal de durere şi speranţă” după mai multe evenimente din viaţa personală

Ed Sheeran se pregăteşte să lanseze un nou album, “Substract”, care urmează să apară în luna mai şi care a fost scris pe “un fundal de durere şi speranţă”.

Artistul a dezvăluit că soţia lui a fost diagnosticată cu o tumoră în timp ce era însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor. În plus, artistul şi-a pierdut cel mai bun prieten, Jamal Edwards, care a murit la 31 de ani.

Toate aceste evenimente i-au provocat o depresie lui Ed, care a ales să se exprime prin intermediul unor melodii ce compun albumul “Substract”. „Nu a existat nicio cale de tratament până după naştere”, a dezvăluit artistul despre Cherry Seaborn, iubita lui copilărie, cu care s-a căsătorit în 2019 şi cu care are două fetiţe. În plus, Sheeran s-a confruntat cu un proces de trei săptămâni pentru drepturi de autor, din cauza acuzaţiilor că a plagiat melodia sa de succes „Shape Of You”.

Întâmplările „mi-au schimbat viaţa, sănătatea mintală şi, în cele din urmă, modul în care am văzut muzica”, a spus Ed Sheeran. Drept urmare, a abandonat „sute” de melodii pe care le scrisese pentru viitorul său al şaselea album şi a scris altele pentru a da sens sentimentelor sale. „Simţeam că mă înec”. Acesta a fost planificat de mult ca o încheiere a „erei sale matematice”, care a început cu „+ Plus” în 2011 şi a continuat cu „x (Multiply)”, „÷ (Divide)” şi „= (Equals)”.