Magic News

Prinţesa de Wales a pedalat în fustă şi cu cizme cu toc şi l-a întrecut pe Prinţul William

Prinţul William şi Kate Middleton au oferit un moment extrem de amuzant în timpul vizitei lor în Ţara Galilor.

Prinţii de Wales au ajuns într-o sală de fitness şi au pedalat pe biciclete setate pe modul urcare, deşi Kate nu era deloc într-o ţinută sport. Cei doi au participat la un curs de spinning în timpul unei vizite la Centrul de agrement și fitness Aberavon din localitatea Port Talbot. Cursa a durat 45 de secunde, iar Kate a întrebat dacă poate mări rezistenţa bicicletei şi, la final, a fost declarată câştigătoarea “Turului din Aberavon”.

Prinţesa de Wales a purtat cu această ocazie o ţinută extrem de chic compusă din: maletă albă, o fustă Zara, care costă 22 de euro, şi cizme Gianvito Rossi cu toc. Ţ

inuta nu împiedicat-o pe Kate să se descurce excelent pe bicicicletă, deşi Prinţul William şi-a exprimat la început îngrijoarea pentru că soţia lui nu era îmbrăcată sport. El le-a cerut scuze bicicliştilor când a intrat în sala de sport: “Îmi pare rău că v-am stricat ora de spinning” şi i-a spus lui Kate că are tocuri înalte. La sfârşit, Prinţul William, care respira adânc, a glumit: "Vorbim peste un minut".

Cu ocazia vizitei în Ţara Galillor, Prinţii de Wales au lansat o serie de grădini de terapie şi grădini de zarzavaturi. Iniţiativa de la Centrul de reabilitare Brynawel este menită să ofere sprijin pentru sănătatea mintală şi colaborează cu Life at No.27, un furnizor de terapie horticolă şi consiliere în domeniul sănătăţii mintale.