Magic News

ANTENNA GROUP și-a unit forțele cu Jooble pentru a sprijini refugiații ucraineni, prin crearea unei platforme de căutare a unui loc de muncă

A trecut un an de la invazia Ucrainei și nevoile umanitare continuă să crească, iar a ajuta ucrainenii care trebuie să-și părăsească țara este acum mai important ca niciodată.

ANTENNA Group, una dintre cele mai importante organizații internaționale de divertisment și media, contribuie la creșterea gradului de conștientizare ca partener media cheie al inițiativei Jooble, „Ajută Ucrainenii”.

Jooble, platforma de căutare al unui loc de muncă, cu sediul în Ucraina, a lansat inițiativa pentru a le permite ucrainenilor care au fost și sunt încă forțați să-și părăsească țara să acceseze oportunități de angajare în toată Europa. ANTENNA Group, care are o audiență globală de peste 150 de milioane de persoane, transmite mesajele Jooble prin intermediul portofoliul său media, inclusiv zona TV, radio și online.

Această inițiativă comună dintre ANTENNA Group și Jooble pune în legătură potențialii angajați și angajatori, din întreaga Europă. Pentru acest proiect, Jooble a creat un microsite https://helpukrainians.jooble.org/ pentru a facilita și accelera căutarea de oferte de muncă.


ANTENNA continuă să sprijine mai multe organizații nonguvernamentale care ajută oamenii din Ucraina. Având o relație de lungă durată cu Crucea Roșie Elenă, ANTENNA Group a sprijinit apelul acestora pentru donații de provizii medicale și produse alimentare în țările în care operează, în special în cele din regiunea Europei Centrale și de Est, de la granița cu Ucraina. În România, KISS FM, parte a ANTENNA Group, a fost partener media principal al concertului „We Are One”, organizat de SAGA Festival, susținut la București, unde s-au strâns peste 900.000 de euro, sumă care a fost donată filialei locale Crucea Roșie.

„De la izbucnirea războiului, pe lângă sprijinul imediat pe care l-am oferit prin inițiativele noastre de CSR, a fost important pentru noi să ne implicam mai mult și să oferim sprijin într-un mod mai direct și mai eficient. Am ales să colaborăm cu Jooble, o companie cu sediul în Ucraina care, de la începutul războiului, lucrează în condiții dificile și cu adevărat greu de gestionat. Acest efort evidențiază obiectivul absolut al ANTENNA Group de a fi alături de poporul ucrainean aflat în nevoie și de a sprijini integrarea acestora în țările europene în care s-au refugiat.”, a declarat Adam Theiler, CEO Pay TV, ANTENNA Entertainment CEE.

„Grupul ANTENNA a susținut de-a lungul timpului inițiative caritabile, oferind ajutor și asistență acolo unde este nevoie și ne vom valorifica toate activele media pentru a oferi sprijin poporului ucrainean în această perioadă de conflict. ANTENNA Group este mândră să-și ofere puterea media dincolo de granițele Greciei și este alături de Ucraina.”, a adăugat George Levendis, Managing Director, ANTENNA Group Greece.

„Suntem foarte încântați să colaborăm cu ANTENNA Group și credem că sinergia dintre companiile noastre ajută la atragerea atenției angajatorilor europeni asupra refugiaților ucraineni care doresc și pot să lucreze și să aducă valoare țărilor care le-au oferit un adăpost. Apreciem foarte mult ajutorul ANTENNA Group în promovarea site-ului nostru cu toate locurile de muncă disponibile pentru ucraineni și sperăm că eforturile noastre comune îi vor ajuta pe toți cei interesați să-și găsească un loc de muncă, oriunde s-ar afla în Europa.”, completează Dmytro Gryn, CEO Jooble Job Aggregator.